За нас

“КАРИНА Ф” ООД Е ФИРМА С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В ТЪРГОВИЯТА С РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА АВТОБУСИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ МЕРЦЕДЕС, МАН, СЕТРА, ИВЕКО,ВОЛВО, ИКАРУС, ШКОДА, КАМАЗ. ОСНОВАНА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА В ГРАД СОФИЯ, ДНЕС ТЯ Е ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ В БРАНША. РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕНА МАТЕРИАЛНА БАЗА – ОФИС И СКЛАД В ГР СОФИЯ, МАГАЗИН В ГРАД ЯМБОЛ .

ФИРМАТА ПОДДЪРЖА КОРЕКТНИ ПАРТНЬОРСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ВОДЕЩИ ФИРМИ-ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ДОСТАВЧИЦИ НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ОТ ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ, АВСТРИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ, ТУРЦИЯ, БЕЛАРУС И КАТО ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ ГАРАНТИРА КАЧЕСТВО И ОТЛИЧНИ ЦЕНИ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ.

БОГАТАТА СКЛАДОВА НАЛИЧНОСТ ОТ НАД 15000 РАЗЛИЧНИ АРТИКУЛА И ВИСОКИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА КОЛЕКТИВА СА ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗОТО И КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСЯКА ЕДНА ПОРЪЧКА, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ФИРМАТА ЗАЩИТАВА РЕПУТАЦИЯТА СИ НА НАДЕЖДЕН И СИГУРЕН ПАРТНЬОР.

 

 

 

“КАРИНА Ф” ООД ПРЕДЛАГА НА МНОГОБРОЙНИТЕ СИ ДЪЛГОГОДИШНИ КЛИЕНТИ- ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДЕТАЙЛИТЕ И ОБСЛУЖВАНЕТО, КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ, ГАРАНЦИЯ НА СТОКИТЕ, СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ И ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА СЪВМЕСТНА РАБОТА, УВАЖЕНИЕ, БЪРЗИНА И ЕКСПЕДИТИВНОСТ.

С ЦЕЛ ПОДДЪРЖАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ПОСТИГНАТОТО И ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ, ФИРМАТА Е ИЗГРАДИЛА И СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО, КОЯТО Е СЕРТИФИЦИРАНА ПО ИЗИСКВАНИЯТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ СТАНДАРТ ISO9001:2015.

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ЦЕНИ И ПЕРСОНАЛНА ОТСТЪПКА!